BOER ROODSNOR en de taart

Dit is een unieke teambuilding voor de allerjongste schoolgangers. Iedereen wordt aan het werk gezet en tuimelt van het ene beestige dierenverhaal in het andere. Weetjes over de boerderij, hilarische situaties en 100% interactie tussen boer roodsnor, de dieren, meester Luc en de kinderen.

Personages

Boer Roodsnor: een joviale boer, die houdt van al zijn dieren, maar misschien een tikkeltje minder van DJ rat. 

Koe Caro: een fantastisch gezellige en productieve koe die niet zo stiekem heel verliefd is op Boer Roodsnor.

Konijn Suzy: het meest zachte en meest zachtaardige konijn dat je ooit zag. je mag haar zeker feliciteren want ze werd net mama.

Dj Rat: het shownummer van de boerderij. vriend van iedereen, maar misschien een tikkeltje minder van Boer Roodsnor, en freelance dj. 

Kip Rita : tegen alle logica in dikke maatjes met Dj Rat, die vaak – lees altijd- haar eten oppeuzelt. 

Meester Luc : een heel lieve en soms onnodig zenuwachtige meester.  

Verhaal

Boer Roodsnor krijgt bezoek op zijn boerderij van zijn tante Georgette. Hij wil zijn overheerlijke pompoenpittentaart bereiden maar daarvoor heeft hij de hulp nodig van zijn dieren én van het publiek. Vooral de dieren vormen een probleem. Zij bouwden gisteren onder leiding van Dj Rat een feestje op de boerderij zonder dat Boer Roodsnor er iets van wist. Roodsnor smeedt een snood plan om Dj Rat weg te krijgen van zijn boerderij, maar dat plannetje draait helemaal anders uit. 

Offerte op maat?

Heb je een specifieke wens? Is het de bedoeling dat wij een commercieel ritje naar Mars boeken om daar op te treden? Of wil je ons gewoon contacteren dat roodsnor langs komt om een bende enthousiaste kinderen te animeren? Geef ons een seintje!

informatie
  • LeeftijdPiepjong
  • speelduur35-40min
  • Capacity
  • Duration
boer roodsnor info en/of boeking

    deel deze voorstelling op sociale media
    enthousiast publiek aan het woord

    wat vonden zij ervan?