Kapitein Roodsnor op stadsboerderij van Hunnegem

Gasthuisstraat 104, 9500 Geraardsbergen
Kapitein Roodsnor vindt het heerlijk om af en toe te vertoeven tussen landbeestjes. Afspraak rond aperitieftijd (11u15) in Hunnegem voor het Feest van de Korte Keten. Meer info: https://trager-vzw.be/kalender

Kapitein Roodsnor op kinderboerderij Achiel en Hector in Tiegem

Kaankouter 4 8573 Tiegem
Kapitein Roodsnor vindt het heerlijk om af en toe te vertoeven tussen landbeestjes. Afspraak om 14u30 op de kinderboerderij van Achiel en Hector in Tiegem! Meer info:  https://achielenhector.be/

Koning Roodsnor in het Gravensteen

Sint-Veerleplein 11 9000 Gent
Koning Roodsnor doet aan housesitting op het Gravensteen van zijn neef. Benieuwd welke avonturen hij deze keer beleeft? Optredens: om 11u, om 14u en om 16u. Reserveren doe je via https://historischehuizen.stad.gent/nl/gravensteen/bezoek/feest-t-kasteel-2024 waar je een startslot reserveert (en blijft zo lang je wil!). Naast ons poppenspektakel met gloednieuw decor zijn er ook tal van andere fijne middeleeuwse workshops.…

Koning Roodsnor op Maisterplan Damme

Sint-Veerleplein 11 9000 Gent
Maisterplan won onze veiling voor De Warmste Week 2023. Op zondag 7 juli komen Koning Roodsnor en zijn gezellige bende graag langs in Damme voor twee voorstellingen: eentje om 14u en eentje om 16u.Nobele groet, en graag tot dan!Meer info volgt!

Kapitein Roodsnor op de Margrietfeesten

Remi Vanmeerhaeghestraat 61 8790 Waregem
Kapitein Roodsnor en zijn bonte bende zeerovers -en zeerovinnen zijn altijd in voor een feestje! Heel graag tot 21 juli in Waregem! Meer info volgt!

Kapitein Roodsnor tijdens Horebeke Kermis

Horebeke
Kapitein Roodsnor, kokkin Esmee, Stuurman Willy en p(i)raatspin Patrick zijn heel graag van de. partij tijdens de Kermis in Horebeke! Meer info volgt!

Roodsnor tijdens Kleinste Steeple

Park Baron Casier 8790 Waregem
Alle Roodsnortroubadours willen dit event niet missen: een uniek verhaal, veel kleurrijke personages, live muziek. We gaan knallen want …. iedereen is Roodsnor. Meer info volgt!

Roodsnor voor Oxfam Gentbrugge

Kaffie is Kaffie Emiel Hullebroeckplein 1 9050 Gent
Koning Roodsnor stalt graag Paard Baard voor zijn favoriete ontmoetingsplek Kaffie is Kaffie op 17 november. Om klokslag 14u30 start Roodsnor zijn poppenspektakel. Meer info volgt!