Wie is roodsnor

Iedereen
is Roodsnor!

Roodsnor is een concept dat een hele waaier aan interessante identiteiten kan aannemen. Soms ploetert hij in zijn moestuin als boer, soms foetert hij op zijn bemanningsleden als kapitein, zweeft hij over het maanoppervlak als astronaut of danst hij met zijn onderdanen tijdens een middeleeuws banket. Hij is niet één maar duizend verschillende gezichten, telkens met een ander verhaal, met een ander decor, met andere emoties en andere randfiguren, maar steeds met dezelfde vrienden Mo en Elly aan zijn zij. 

Wie zijn we

Team Roodsnor

Hi! Wij zijn Hannes en Dries, de enthousiaste tandem achter Roodsnor. Onze bromance pur
sang staat garant voor creativiteit en energie, waarbij het contact met ons publiek centraal
staat. Wij kunnen ook rekenen op een prachtige achterban Roodsnortroubadours die ons helpen om zo veel mogelijk mensen te laten genieten van Roodsnor. 

Wat doen we

Poppenspektakel
met passie

We gebruiken onze ervaring als vaders, lesgevers, acteurs en chiroleiders om onze
toeschouwers een onvergetelijke culturele ervaring te schenken. We zijn gezond bezeten van het alom gekende poppenspel en katapulteren dat eeuwenoude concept van poppenkast met veel plezier en fantasie naar de 21e eeuw: poppen komen echt tot leven, een 4D-beleving tovert glinstering in de ogen van jong en oud; er is actie, muziek en veel humor.