Wie is roodsnor

Iedereen
is Roodsnor!

Roodsnor is een concept dat een hele waaier aan interessante identiteiten kan aannemen. Soms ploetert hij in zijn moestuin als boer, soms foetert hij op zijn bemanningsleden als kapitein, zweeft hij over het maanoppervlak als astronaut of danst hij met zijn onderdanen tijdens een middeleeuws banket. Hij is niet één maar duizend verschillende gezichten, telkens met een ander verhaal, met een ander decor, met andere emoties en andere randfiguren, maar steeds met dezelfde vrienden Mo en Elly aan zijn zij. 

Wie zijn we

Roodsnortroubadours

Hi!

Hi! Wij zijn de Roodsnortroubadours, een zalig diverse bende die garant  staat voor creativiteit en energie, waarbij het contact met ons publiek centraal staat. Ons hart klopt vuurrood en wij stellen alles in het werk om kinderen een onvergetelijk cultureel moment te schenken. Van decor, over attributen, de juiste noten, de perfecte zinssnede, tot het juiste special effect. Elk kind heeft recht op kunstprikkels en daar willen wij ons met ons voltallig Roodsnorteam 100% voor inzetten. #iedereenisroodsnor#roodsnortroubadours.Wat doen we

Poppenspektakel
met passie

We gebruiken onze ervaring als vaders, moeders, lesgevers, acteurs, actrices en jeugdbewegingleiding om onze
toeschouwers een onvergetelijke culturele ervaring te schenken. We zijn gezond bezeten van het alom gekende poppenspel en katapulteren dat eeuwenoude concept van poppenkast met veel plezier en fantasie naar de 21e eeuw: poppen komen echt tot leven, een 4D-beleving tovert glinstering in de ogen van jong en oud; er is actie, muziek en veel humor.