KAPITEIN ROODSNOR en de schat van Kamalaka

Personages

Kapitein Roodsnor: een ruwe bolster en een blanke pit, die lijdt aan een bizarre vorm van kuisziekte
Kokkin Elly: een plichtsbewuste dame die graag experimenteert in de keuken
Stuurman Mo: een heel hulpvaardig bemanningslid, die helaas niet altijd de beste ideeën heeft
P(i)raatspin Patrick: het kleinste personage maar met een reuze-impact op het verhaal

Meer info: 
Voor het oudere publiek (10-12j) praten Stuurman Mo en P(i)raatspin Patrick Frans. Samen met het publiek leren de andere personages enkele belangrijke woorden in het Frans. Als master taal-en letterkunde Frans zorgt Dries voor een leerrijk proces bij de aanwezigen. 

Extra: 
Voor de liefhebbers bestaat er ook een Halloween-versie van deze voorstelling. Alle hens aan dek! Met veel plezier verwerken we ook elementen in ons verhaal die jullie er graag bij willen. 

Verhaal

Op de Stille Oceaan vaart een bonte bende luidruchtige zeelieden. Kapitein Roodsnor vertelt met veel fantasie hoe hij aan zijn ooglapje kwam. Samen met Kokkin Elly, Stuurman Mo en P(i)raatspin Patrick vormt hij een hechte vriendengroep, stoer en met een klein hartje, die samenwerkt om de eeuwenoude schat van Ka-ma-la-ka te vinden.

Offerte op maat?

Heb je een specifieke wens? Is het de bedoeling dat wij een commercieel ritje naar Mars boeken om daar op te treden? Of wil je ons gewoon contacteren dat Roodsnor langs komt om een bende enthousiaste kinderen te animeren? Geef ons een seintje!

informatie
  • Speelduur35-40min
  • LeeftijdJong
kapitein roodsnor info en/of boeking

    deel deze voorstelling op sociale media
    enthousiast publiek aan het woord

    wat vonden zij ervan?